Skip to main content
tips-kunstkut

Algemene tips

Tips voor een kunstkut

  1. Hou je van anale penetratie? Of heb je toch liever een vagina om te penetreren? Voor iedere man is er iets wils. Voor de anaalliefhebbers zijn er kunstvagina’s die het hondjes-seksstandjes uitbeelden. De mannen die liever een vagina penetreren kunnen een replica van een heuse pornoactrice kiezen. Ja, ja, dromen komen uit!
  2. Gebruik bij voorkeur een condoom. Wanneer je een condoom gebruikt, hoef jij je kunstkut na gebruik niet grondig te reinigen. Toch liever geen condoom? Maak je kunstvagina dan altijd na gebruik proper! Een kunstvagina grondig proper maken is nodig zodat er geen bacterieën in de porieën.
  3. Verkies je een vochtige vagina boven een droge? Gebruik glijmiddel. Wanneer je glijmiddel in de kunstvagina smeert, verloopt de penetratie vlotter en aangenamer. Kortom, om aangenaam te masturberen gebruik je best glijmiddel bij je favoriete seksspeeltje.
  4. Kunstvagina’s zijn van zacht, realistisch materiaal gemaakt. Om het gevoel nog aangenamer en realistischer te maken leg jij je kunstvagina best in lauw water. De kunstvagina voelt hierdoor lekker warm. Net als bij een echte vrouw!
  5. Bij een kunstvagina wordt vaak een kleine hoeveelheid talkpoeder geleverd. Dit is om de vagina zijn oorspronkelijk vorm terug te geven. Wanneer je een beetje talkpoeder in de vagina doet, wordt eventueel vocht (bijvoorbeeld sperma) door het talkpoeder opgenomen.Bron: http://www.erotiekonline.be/blog/praktische-tips-voor-het-gebruik-van-een-kunstvagina/#.VjzRnLcvfIU