Skip to main content
zelf-een-kunstkut-maken

Zelf een kunstkut maken

We hebben jullie al eens eerder ingelicht over de beste kunstvagina’s, en daar waren vooral de mannelijke bezoekers blij mee. Toch kregen we een aantal verzoekjes om ook eens toe te lichten hoe je zelf een kunstvagina kunt maken. Speciaal voor de doe-het-zelvers onder ons, en dat bedoelen we tweeledig, de handleiding hoe zelf een kunstvagina te maken.

Een rondgang over het internet leerde ons dat een manier steeds terugkwam, wikkel een condoom in zacht materiaal, gebruik genoeg glijmiddel en voila, je zelfgemaakte Fleshlight of Tenga is klaar. Pak pen en papier en schrijf mee, want hier komt de stap voor stap handleiding naar jouw eigen gemaakte genotsgleufje.

Stap 1: de materialen

Plastic fles
Zacht materiaal, vulling van kussen in dit geval
Condoom
Schaar
Aansteker
Tape
Glijmiddel (waterbasis of silicone-basis)
Stap 2: de voorbereiding
zelf-kunstvagina-maken-1Haal de vulling uit een kussen, dit kan ook ander zacht materiaal
zijn. De ervaren gebruiker kan hiermee experimenteren. Zorg dat de lengte van de strip vulling net iets langer is dan het flesje.

zelf-kunstvagina-maken-3zelf-kunstvagina-maken-2Knip de bodem uit het plastic flesje en gebruik de aansteker om de scherpe randjes voorzichtig weg te branden.

Stap 3: de vulling

zelf-kunstvagina-maken-6zelf-kunstvagina-maken-5Rol het condoom uit (eventueel kun je alvast een paar druppeltjes glijmiddel in de binnenkant doen). Leg het uitgerolde condoom aan het einde van de vulling, zoals op de foto. Rol de vulling nu losjes om het condoom heen, let erop dat de bovenkant (het topje) van het condoom uit de opgerolde vulling steekt.

Stap 4: de afronding
Vul de fles met het materiaalVul de fles met de opgerolde vulling, zorg dat de bovenkant van het condoom (het topje) door de opening van de fles gaat, zoals op de foto. Draai nu voorzichtig de dop op de fles, zodat het condoom niet meer uit de vulling getrokken kan worden. Eventueel kun je een gaatje boren in de dop van de fles en het topje van het condoom. Door meer of minder lucht door het gaatje te laten creëer je meer of minder vacuüm. De kunstvagina wordt zo strakker of losser, precies zoals jij het wenst!

zelf-kunstvagina-maken-10zelf-kunstvagina-maken-9De opening van het condoom trek je voorzichtig open en alle uitstekende vulling trek je over het uiteinde van de afgesneden onderkant van de fles. Hierdoor ontstaat een zachte opening van het condoom. Gebruik tape om het uiteinde van het condoom tegen de fles aan te plakken.

Stap 5: genieten maar!

zelf-kunstvagina-maken-12Druppel wederom een paar druppels glijmiddel in de opening van jouw home-made poesje en geniet van je eigen gemaakte kunstvagina! Voldoende glijmiddel verhoogt het genot, maar teveel is ook weer niet goed. Ook hier geldt dat een paar keer proberen jou leert wat de juiste dosering is.

Je zelfgemaakte vagina
Je zelfgemaakte vagina

Door de variëren met het strakker of losser oprollen van de vulling en verschillende soorten vulling, en in plaats van een flesje bijvoorbeeld een bus Pringles creëer je jouw perfecte zelf ontworpen kunstkut.

Hoe te gebruiken

Zorg altijd voor voldoende glijmiddel, op waterbasis of silicone-basis werkt het beste. Op oliebasis kan het condoom aantasten en dat zou zonde zijn. Klem de nepkut tussen het matras en het bed, zodat deze gefixeerd zit. Tussen de bankkussens kan natuurlijk ook. Spoel na gebruik voorzichtig de binnenkant uit, en laat de kunstvagina niet op een hete verwarming drogen, maar op een droge en niet vochtige plek.

Heel veel plezier!

Bron http://blog.secretshop.nl/2013/02/zelf-een-kunstvagina-maken/