Skip to main content
gebruik-kunstkut

Gebruik kunstkutten

Op deze pagina vindt u meer informatie over het gebruik van een kunstkut. Kunstkutten zijn er in diverse soorten zoals fleshlights, tenga’s, masturbators, normale kunstkutten (met of zonder romp) en levensechte kunstkutten.
We laten op deze pagina zien hoe een fleshlight het beste kan worden gebruikt.

Gebruik fleshlight

Type fleshlight: Fleshlight met Lady insert en een Super-tight kanaal

Het materiaal waarvan de kunstvagina is gemaakt voelt zacht en natuurlijk aan.  De schaamlippen zien er redelijk realistisch uit. Volgens de fabrikant in het geen latex, rubber of siliconen maar een uniek materiaal. Erg leuk en fijn is dat je de mogelijk hebt om je eigen Fleshlight samen te stellen. Er zijn namelijk verschillende ‘inserts’. Zo kun je kiezen uit verschillende ‘ingangen’ zoals butt, mouth, lady en stealth. Ook kun je een bepaalde nauwheid kiezen. Keuze uit het basis model tot en met Ultra-tight (1 cm doorsnee van intern kanaal) en is er ook mogelijkheid tot het kiezen van een kanaal met extra stimulaties zoals bolletjes enz.

Eenmaal uitgepakt verreist de Fleshligt nog een behandeling voordat hij klaar is voor gebruik, om hem op temperatuur te brengen moet je hem in warm water dompelen of in een speciale warmer (à 19 euro). De ervaring leert echter dat dit ook kan worden overgeslagen. De sensatie tijdens het gebruik is in eerste instatie ook niet super bijzonder. Het wordt pas lekker als de Fleschligt super nat is, dus veel glijmiddel. Soms is het lekkerder om hem zonder behuizing te gebruiken waardoor je zelf nog extra druk toe kan brengen.
Na gebruik moet je de ‘sleeve’, de inhoud, opnieuw uitspoelen met warm water, wat als gevolg heeft dat het materiaal plakkerig wordt. Wat weer kan worden verkomen door het aanbrengen talk-poeder of gewoon laten drogen.

Tip: voor nog meer stimulatie kun je ook een fleshlight of andere kunstvagina kopen met trilfunctie!

Bron: http://forum.sekswoordenboek.nl/index.php?topic=119161.from1207224490#new